• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Районний методичний захід для вихователів-методистів

Районний методичний захід для вихователів-методистів

2019-12-12

/Files/images/1м.JPG

12 грудня 2019 р. на базі закладу дошкільної освіти «Буратіно» Святопетрівської сільської ради відбувся районний методичний захід для вихователів-методистів Києво-Святошинського району Київської області.

на тему: «Основні напрямки роботи з педагогічними кадрами щодо реалізації Концепції національно - патріотичного виховання дітей та молоді – трибуна педагога».

У ході засідання були представлені:

Мультимедійна презентація «Основні напрямки роботи з педагогічними кадрами щодо реалізації Концепції національно- патріотичного виховання дітей та молоді – трибуна педагога»
Театралізоване дійство з дітьми старших груп «Андріївські вечорниці» » за участю педагогів, вихованців та батьків закладу дошкільної освіти.
Екскурсія-огляд етнографічних осередків по вікових групах.
Майстер клас «Петриківський розпис» .
По закінченню відбулося підведення підсумків зустрічі. Учасники заходу обмінювалися думками, вели жваве обговорення з питань актуальності теми засідання.
В обговоренні низки ключових питань по основних напрямках роботи з педагогічними кадрами щодо реалізації Концепції національно - патріотичного виховання дітей та молоді брали участь: Л.М.Фарцабей, керівник МО та вихователі-методисти району.

/Files/images/2.JPG/Files/images/3.JPG/Files/images/4.JPG/Files/images/5.JPG/Files/images/6.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 353

Коментарi