• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Засідання РМО практичних психологів та соціальних педагогів закладів дошкільної освіти

Засідання РМО практичних психологів та соціальних педагогів закладів дошкільної освіти

2018-11-28

/Files/images/vistava_2018/IMG_6226.JPG

«Уява важливіша від знань»

А. Ейнштейн

28. 11. 2018 р на базі ЗДО (дитячий садок) «Буратіно» було проведено засідання РМО практичних психологів та соціальних педагогів закладів дошкільної освіти на тему «Формування пізнавальної активності дитини через розвиток мотиваційного, емоційного та оперативного компоненту інтелектуальної діяльності. Розвивальний потенціал гри».

На РМО, практичний психолог ЗДО (дитячий садок) «Буратіно», Зінов’єва І. Ф. показала інтелектуальну гру «Зорепад» з дітьми старших груп. Метою заходу було показати процес розвитку пізнавальної активності дітей старшого дошкільного віку. Гра пройшла в позитивно - емоційній атмосфері, діти показали свої знання, вміння працювати в команді.

Під час підведення підсумків методичного об’єднання, практичний психолог РНМЦПП Крюкова Л.О., наголосила на актуальність та своєчасність теми. Також відмітила високий рівень підготовки та створення всіх умов для проведення РМО колективом ЗДО (дитячий садок) «Буратіно» з залученням інформаційно - комп'ютерних технологій.

Гості закладу відмітили для себе багато нового та поділились позитивно- емоційними відгуками./Files/images/vistava_2018/IMG_6227.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 220

Коментарi