"СТИЛЯГИ" ПОПОВНЯТЬ ЛАВИ ШКОЛЯРІВ

2017-06-01

Справжню мандрівку у часі здійснили 31 травня вихованці старших груп "Калинка" та "Капітошка" дошкільного навчального закладу "Буратіно". На вечірку у стилі ретро вони запросили найдорожчих гостей - матусь, татусів, бабусь та дідусів. І привід для свята у маленьких стиляг був більш, ніж поважний - перший в житті випускний.

/Files/images/DSC_0692ь.jpg

Атмосфера свята одразу захопила всіх присутніх. Насамперед вразили зачіски та одяг не лише дітей, а й вихователів дитячого садочка. Сукні в горох та яскраві сорочки і краватки стали трендом вечірки. У кращих традиціях 60-х були виконані й зачіски маленьких стиляг.

А що вже яскравими та драйвовими були виступи майбутніх школяриків. Під час перегляду танцювальних номерів одразу спадали на думку слова із відомої пісні "Браво": "Хто краще всіх танцює твіст і рок-н-рол?" І відповідь була однозначною: "Звісно, випускники ДНЗ "Буратіно" 2017 року".

І з огляду на яскравий букет талантів, який презентували гостям свята майбутні учні - ази шкільної науки вони пізнаватимуть із легкістю. І для цього все можливе і неможливе зробили вихователі наших випускників - Вікторія Чубара, Тетяна Попадик, Ольга Торбанюк та Наталія Бричок, а також помічники вихователів Оксана Ткаченко та Ірина Олехнович. "Вам спасибі наше щире, хай вам сонце світить мило!" З такими теплими побажаннями та словами вдячності звернулися до своїх наставників випускники. А якими трепетними були миті прощання з улюбленими наставницями. Традиційні обійми з вихователями і прощальна пісня про рідний дитячий садочок у виконанні малечі викликали не лише бурхливі оплески, а й зворушували до сліз.

Кульмінаційний момент ретровечірки - вручення документів про здобуття дошкільної освіти. І враз колишні грайливі, дотепні, жваві дошкільнята перетворилися на серйозних, виважених випускників.

З рук завідуючої ДНЗ "Буратіно" Лесі Бахадор свої перші в житті дипломи отримали майже 70 вихованців закладу, які вже цієї осені поповнять лави школярів. А скільки теплих напутніх слів адресувала випускникам Леся Вікторівна. Свої найщиріші привітання для майбутніх першачків приготував також і почесний гість свята Святопетрівський сільський голова Антон Овсієнко. Для кожного випускника він приготував подарунок, який неодмінно стане у нагоді майбутнім школярам - дитячу енциклопедію.

Скільки радості випромінювали очі кожної дитини, яку не зміг затьмарити навіть смуток прощання з улюбленим закладом. І це закономірно, адже на малечу чекає веселе літо та новий цікавий шкільний світ, пізнавати який вони почнуть вже за три місяці. А поки в небо злітають кульки дитячих мрій, вони легко здіймаються вгору та сягають небокраю. Сподіваємося, що такою легкою буде і мандрівка майбутніх першокласників до Країни Знань.

/Files/images/DSC_0720m(1).jpg

/Files/images/DSC_0718m.jpg

/Files/images/DSC_0700m.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 348

Коментарi