«Спинилось літо на порозі»

2016-06-16

У селі Святопетрівському в ДНЗ (ясла-садок) «Буратіно» було проведено літню розвагу для дошкільників.Робота з дітьми проводилась у рамках заходів, запланованих на літній оздоровчий період. Розвага проходила на вулиці за участі всіх вихованців та педагогів дитячого садка.

/Files/images/15092016(8).jpg

/Files/images/15092016(9).jpg

Потрібно зазначити, що діти вікових груп були не просто глядачами, а й активними учасниками спортивних конкурсів, фізкультурних розминок та веселих танців. Разом з педагогами, які створювали святкову атмосферу, діти поринули у світ справжньої казки, де натхненно запрошували Літо у гості, веселились з добрим Клоуном, розповідали вірші та відгадували загадки з Ведучою.

/Files/images/15092016(11).jpg

/Files/images/15092016(10).jpg

Позитивно, що батьки вихованців закладу підтримали задуми педагогів: вся територія була прикрашена повітряними кульками, а дітей після розваги пригощали солодощами. Також за ініціативи батьків старшої групи розвагу було знято на відео.

Отож, з упевненістю можна зробити висновок, що розвага видалась веселою, легкою, сповненою щирих дитячих посмішок, новими позитивними враженнями.

Кiлькiсть переглядiв: 362

Коментарi