• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • ПРО ВОЛОНТЕРСЬКУ МІСІЮ ПЕДАГОГІЧНОГО ТЕАТРУ

ПРО ВОЛОНТЕРСЬКУ МІСІЮ ПЕДАГОГІЧНОГО ТЕАТРУ

2015-02-23

У досить нетрадиційний спосіб працівники дитячого садочка "Буратіно" вирішили долучитися до збору коштів на підтримку воїнів АТО.
30 січня педагоги закладу презентували маленьким глядачам казкову виставу "Чарівне дерево". До підготовки та участі в театралізованому дійстві долучилися не тільки педагогічні працівники, а також й батьки. Завдяки ретельним репетиціям, авторським декораціям та головне прагненню створити для дітей яскраве свято, театральний дебют педагогів видався більш ніж вдалим. Батьки підтримали також волонтерську мету заходу. Усі зібрані від продажу квитків кошти були передані для придбання необхідних речей воїнам АТО.
- Ми встановили досить прийнятну ціну на квитки - 20 грн та заздалегідь повідомили батьків про волонтерську мету цього заходу. Загалом було зібрано 2170 грн. Тож, дякую всім колегам та батькам, які долучилися до організації цього унікального дійства, - зазначила вихователь-методист ДНЗ "Буратіно" Леся Бахадор.
Думаю, що додатково треба подякувати і маленьким глядачам, які щиро аплодували та раділи щасливому завершенню вистави, в якій перемогло добро та торжествував мир.

/Files/images/999.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 208

Коментарi